VERLOPEN

Aanbieding Plants vs. Zombies Battle for Neighborville - Complete Edition Nintendo Switch

€ 22,48
€ 39,99
Gratis
Bol.com
|
10d
|
0
0
Like Points
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Bol.com voor een prijs van € 22.48.

 

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN


Trailer Plants vs. Zombies Battle for Neighborville - Complete Edition Nintendo Switch
Beschrijving Plants vs. Zombies Battle for Neighborville - Complete Edition Nintendo Switch
Dit is Plants vs. Zombies De strijd om Neighborville - Complete Edition voor de Switch. Maak de Sapkanonnen gereed en bereid je voor op de strijd in Plants vs. Zombies De strijd om Neighborville, de meest knotsgekke shooter ooit! Pak je Nintendo Switch erbij, speel hilarische missies en versla epische bazen in Bos Bizar, Berg Steil en het Stadscentrum van Neighborville om medailles te verzamelen en geweldige outfits te ontgrendelen. Neem deel met maximaal drie vrienden en loop rond in Prettig Park, of duik in de 8v8-multiplayer in Gebiedjes Graaien, waar je tegenstanders kan verslaan, kabouterbommen kan laten knallen en kunt stuiteren op roze slijm. Een stuk leuker dan spelen in je eigen achtertuin! Neem je systeem overal mee naartoe en maak je bast maar nat voor een conflict tussen plant en zombie, zowel online als offline, dat zich door heel Neighborville strekt!

Verken alle uithoeken van Neighborville
De spanning loopt op met drie vrij verkenbare regio's en een PvE-modus die zich buiten Neighborville bevindt. Herover Bos Bizar, Berg Steil en het Stadscentrum van Neighborville. Het is tijd om te groeien!

Pas alle personages aan voor het gevecht
Het aloude gevecht tussen planten en zombies komt op nieuwe wijze tot bloei met 23 volledige aanpasbare personages, met een teamspel-klasse voor elke factie. Gebruik je unieke vaardigheden tegen AI-tegenstanders offline in privé spelen, en speel vervolgens de multiplayer om pas echt te genieten van de spanning van het vechten!

Speel met je favoriete vrienden
Neem deel met maximaal drie vrienden en loop rond in Prettig Park, of duik in de 8v8-multiplayer in Gebiedjes Graaien, waar je tegenstanders kan verslaan in een gigantisch tuingevecht.

Kenmerken:

Offline PvE
Ontdek Prettig Park, de vrij verkenbare PvE-gebieden en modi om privé te spelen, allemaal zonder internetverbinding.

Bewegingsbesturing en aanraakmenu's
Gebruik bewegingsbesturing om te richten, met een volledig scala aan instellingen om aan te passen zoals jij wilt. Bestuur interfacemenu's tijdens het spel met behulp van aanraakbediening, inclusief kaartzoom.

Prijzenkaartkeuze
Kies en gebruik alle 12 prijzenkaarten wanneer je maar wil, en wissel prijzenbollen in voor ongelooflijke beloningen!

Muntenwinkel van Rux
Verdien in-game munten door te spelen, geef ze uit in de winkel van Rux en ontgrendel coole aanpassingsvoorwerpen, personages en extraatjes.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.