VERLOPEN

Aanbieding ASUS ROG Zephyrus Duo GX550LWS-HC037T - Gaming Laptop - i7 - 15,6 inch

€ 2.499,00
€ 3.699,00
Gratis
Wehkamp
|
11d
|
0
10
Like Points
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Gisteren nog bij de Media Markt voor 2999 gevonden en een dag later nu bij de Wehkamp 500 euro goedkoper :)

Aanbieding / Deal gevonden bij Wehkamp voor een prijs van € 2499.00.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Geen gebruikte / used prijzen bekend


Beschrijving ASUS ROG Zephyrus Duo GX550LWS-HC037T - Gaming Laptop - i7 - 15,6 inch

Belangrijkste kenmerken:

  • ROG ScreenPad Plus: 14.1 inch secundair beeldscherm laat de gebruiker eenvoudiger multitasken dankzij een intuïtief touchscreen, apps en stylusondersteuning. 
  • AAS Plus verbetert de airflow: Opening van 28.5 mm verbetert de airflow met 30% ten opzichte van standaard AAS en verbetert performance, terwijl het geluidsniveau onder de 46 dB(A) blijft.
  • Hoge resolutie en ongekende kleurweergave: PANTONE®-gevalideerd 4K UHD beeldscherm met 100% Adobe RGB en 60Hz beeldverversing.  
  • Ontzettend krachtig: Maximaal uitgerust met een GeForce® RTX 2080 Super™ GPU (Max-Q) voor hoge framerates en het versnellen van taken zoals 3D modelleren en deep learning. 
  • Boost je productiviteit: Verkrijgbaar met een 10th Generation Intel® Core™ i9 Processor (i9-10980HK) met 8 cores en 16 threads, 32GB (3200 MHz) RAM, 2 SSD's in RAID 0 en Thunderbolt™ 3. 
  • Revolutionaire koeling: CPU en n-Blade ventilatoren maken gebruik van een unieke verbinding van vloeibaar metaal. 

Revolutionaire koeling
Deze laptop beschikt over een elegant Active Aerodynamic System (AAS) Plus ontwerp, inclusief de ScreenPad Plus die de volledige breedte van de laptop beslaat: Een integraal onderdeel van het koelsysteem. Het AAS Plus-systeem kantelt de laptop naar een hoek van 13º, waardoor het secundaire beeldscherm omhoog komt voor een extra comfortabele kijkervaring en touchscreen interacties. Hierbij wordt een grote opening onthuld voor extra diepe airflow. Het verfijnde ontwerp voor de koeling geeft de Zephyrus Duo 15 de mogelijkheid om de beste processoren in een baanbrekende gaminglaptop met meerdere schermen te laten passen.

ScreenPad Plus
Steeds meer games worden ontwikkeld met een tweede scherm in het achterhoofd. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld menu's worden opgevangen in een secundair beeldscherm, zodat de speler volledig op kan gaan in de game zonder afleidingen. Om op deze ontwikkeling te reageren heeft Republic of Gamers de oorspronkelijke ScreenPad van ASUS doorvertaald en verfijnd, speciaal voor een gaminglaptop. Het resultaat is te vinden op de Zephyrus Duo 15. 

Naast het spelen van games is er nagedacht over speciale functies voor het streamen van games en het creëren van content. Zo kan de ScreenPad Plus fungeren als weergave van de chat of de webcam gedurende een stream en tijdens het bewerken van een video bijvoorbeeld ook als tijdlijn, zodat de gebruiker overzichtelijker kan werken. Ook alledaagse taken, zoals het luisteren van muziek via Spotify en het lezen van email kunnen worden uitgevoerd via de ScreenPad Plus en programmeurs kunnen ervoor kiezen om codes weer te geven op dit secundaire scherm. Met de ScreenPad Plus heeft de gebruiker dus altijd een tweede scherm binnen handbereik dat bijdraagt aan een verbeterd werkproces.

Specificaties
De Zephyrus Duo 15 wordt naast de ScreenPad Plus en een unieke manier van koelen en de ScreenPad Plus gekenmerkt door ontzettend krachtige specificaties. De laptop is verkrijgbaar met een GeForce RTX 2080 Super GPU (Max-Q), een 10th Generation Intel® Core™ i9 Processor (i9-10980HK) met 8 cores en 16 threads en in totaal 32GB (3200 MHz) RAM. Als klap op de vuurpijl beschikt de Zephyrus Duo over 2 (2x1TB) SSD's in RAID 0.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.