Aanbieding Thrustmaster Y-350CPX 7.1 (Far Cry 5 Edition) Gaming Headset PC

€ 39,99
€ 99,95
+ € 4,95
Alternate
|
4d
|
0
0
Like Points
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Alternate voor een prijs van € 39.99. 

Nog een paar beschikbaar zo te zien!

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Geen gebruikte / used prijzen bekend


Trailer Thrustmaster Y-350CPX 7.1 (Far Cry 5 Edition) Gaming Headset PC
Beschrijving Thrustmaster Y-350CPX 7.1 (Far Cry 5 Edition) Gaming Headset PC

 Met de Thrustmaster Y-350CPX met krachtige bas, een unidirectionele microfoon én 7.1 Virtual Surround Sound blijf jij de tegenstand altijd een stap voor, en met deze Far Cry 5-editie gaaf je jezelf ook nog een Amerikaanse uitstraling.
60mm-drivers

De Thrustmaster Y-350CPX wordt jouw redding tijdens de hectische multi-player matches. Deze geavanceerde gaming-headset heeft namelijk twee grote drivers van elk 60 mm die niet alleen een diepe bas genereren, maar in samenwerking met de Sound Commander die in de kabel zit ook nog voor virtueel 7.1 Surround Sound zorgen. Zo hoef jij niet meer alleen afhankelijk te zijn van je ogen om te zien waar de vijand zich bevindt, maar kun je jouw oren nu ook vertrouwen.
Werkt op alle systemen

Of jij nu iemand bent die één console gebruikt of juist het beste uit alle systemen wil halen, de Thrustmaster Y-350CPX laat je van elk systeem gebruik maken. Dus begin je dag op de PlayStation 4 of Xbox One, maak ergens rond het middaguur de overstap naar VR en eindig je game-dag op de Nintendo Switch. Jij hoeft deze headset niet meer af te doen. En met de oorkussens van 100% traagschuim zou je dat niet eens meer willen!

Voor de Nintendo Switch is nog een aparte adapter nodig om gebruik te kunnen maken van de microfoon. Op de eerste generatie Xbox One-controllers is een voice-adapter nodig om de Y-350CPX aan te kunnen sluiten. Check de handleiding van je controller om te zien of deze geschikt is.

 

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.