Aanbieding Mario Kart 8 Deluxe Beschermhoes Nintendo Switch

€ 18,99
€ 29,99
Gratis
DGM Outlet NL
|
12d
|
0
0
Like Points
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij DGM Outlet NL voor een prijs van € 18.99.

 

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Geen gebruikte / used prijzen bekend


Trailer Mario Kart 8 Deluxe Beschermhoes Nintendo Switch
Beschrijving Mario Kart 8 Deluxe Beschermhoes Nintendo Switch

Is Mario jouw favoriete game character en wil je een goede beschermhoes voor je Nintendo Switch? Dan is deze officieel gelicenseerde Nintendo Switch Mario Kart 8 DeLuxe beschermhoes perfect voor jou. Met dit stevige hoesje om jouw geliefde Nintendo Switch, hoef je je geen zorgen meer te maken over krassen of andere beschadigingen op jouw device. Bovendien zorgt het leuke design met Mario ervoor dat het hoesje ook nog eens mooi is om naar te kijken!


Mario Kart 8 DeLuxe beschermhoes voor je Nintendo Switch

Je wilt je nieuwe Nintendo Switch natuurlijk zo lang mogelijk mooi en krasvrij houden. En een ongeluk zit in een klein hoekje, dus je wilt alles doen om je console optimaal te beschermen. Met deze sterke en stoere Mario Kart beschermhoes beperk je de kans op krassen en andere beschadigingen tot een minimum, zodat jouw Nintendo Switch net zo mooi blijft als toen hij net uit de verpakking kwam. Z'n opvallende blauwe kleur zorgt ervoor dat je dit hoesje altijd snel terug kunt vinden!


Bewaar je Nintendo Switch op een veilige manier

De stoere Nintendo Switch beschermhoes met een afbeelding van Mario Kart 8 DeLuxe biedt een optimale bescherming voor jouw geliefde apparaat. Het scherm van je Nintendo Switch past perfect in deze officieel door Nintendo gelicenseerde case en met de rits sluit je ‘m makkelijk en snel af en voorkom je dat er stof of ander vuil bijkomt. Bovendien is de binnenkant van de Zelda beschermhoes bekleed met een zacht materiaal om de kans op krassen zo klein mogelijk te maken. Naast het scherm van je Nintendo Switch, is er in de beschermhoes ook ruimte voor acht game cards en vier micro SD-kaartjes. Zo kun je alle belangrijke spulletjes bij elkaar in één handige case bewaren, waarmee je direct je Nintendo Switch optimaal beschermt.


Ook als je je Nintendo device even niet gebruikt, wil je ‘m veilig kunnen opbergen. Dat kan in dit officiële Nintendo Switch Zelda beschermhoes van Bigben.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.