Aanbieding PS4 Dualshock Controller V2 (Zwart) + Fifa 21 bundel

€ 69,99
€ 99,99
Gratis
Media Markt
|
13d
|
0
10
Like Points
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Media Markt voor een prijs van € 69.99.

 

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

Shop Reviews Levertijd Basis Totaal
Waarborg Bol.com € 99,99 € 99,99 Bekijk

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Geen gebruikte / used prijzen bekend


Beschrijving Playstation 4 Dualshock Controller V2 (Zwart) + Fifa 21 bundel
test-
Inhoud:
- Sony Dual Shock 4 Controller V2 (Black)
- Voucher voor Fifa 21 voor PlayStation 4


De DualShock 4 controller beschikt over nieuwe verbeteringen voor de meest meeslepende game-ervaringen, inclusief een supergevoelige six-axis-sensor en een touchpad bovenop de controller dat een compleet nieuwe manier van gamen biedt. Met de nieuwe SHARE-toets kun je video\'s streamen en delen met slechts één druk op de knop.

Kenmerken:
- Directe uitzending - Deel met een druk op de SHARE-knop overwinningen en prestaties met vrienden via populaire sociale netwerken.
- Elk detail is hoorbaar - Geniet via de controller van hifi-geluidseffecten en chat met vrienden via de ingebouwde monoluidspreker en headsetaansluiting.
- Ervaar de actie - Niet alleen ziet en hoort u alles nog gedetailleerder, u voelt het ook dankzij de intensere trillingsmotoren.
- Precisieontwerp - Houd alles in de hand met nog meer comfort dankzij een nieuw ontwerp, terwijl verbeterde analoge sticks en knoppen voor nog meer precisie zorgen.
- Nieuwe ideeën - Bestuur, gebaar of teken met het touchpad. Het touchpad bevindt zich aan de voorkant van de controller en zorgt voor een vrijere manier van spelen.
- Gepersonaliseerd gamen - Vier gekleurde led\'s bieden een eenvoudige manier om spelers te identificeren en nuttige game-informatie te bekijken, zoals een personage dat grote schade oploopt.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.