VERLOPEN

Aanbieding Warhammer Chaosbane Slayers Edition Xbox One / Series X | S

€ 40,15
€ 59,99
Gratis
Bol.com
|
16d
|
0
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Bol.com voor een prijs van € 40.15. Weinig nieuwe prijzen te bekennen maar ligt nog steeds op zo 60 euro.

 

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Geen gebruikte / used prijzen bekend


Trailer Warhammer Chaosbane Slayers Edition Xbox One / Series X | S
Beschrijving Warhammer Chaosbane Slayers Edition Xbox One / Series X | S
In een wereld die verscheurd wordt door oorlog en geregeerd wordt door magie ben jij de laatste hoop van de mensheid tegen de Chaos-hordes. Speel alleen of met maximaal 4 spelers lokaal of online, kies een held uit 4 personageklassen met unieke en elkaar aanvullende vaardigheden en bereid je voor op epische gevechten, waarbij je gebruikmaakt van enkele van de krachtigste voorwerpen van de Oude Wereld.

- De eerste Hack & Slash in de wereld van Warhammer Fantasy, verteld door middel van een gloednieuw verhaal geschreven door Mike Lee (schrijver bij Black Library), met een soundtrack gecomponeerd door Chance Thomas.

- Brute gevechten
Van de riolen van Nuln tot de ijzige bossen van Norsca vecht je je een weg door hordes monsters met meer dan 180 verschillende krachten. Activeer je bloeddorst, een verwoestende vaardigheid, om uit de gevaarlijkste situaties te ontsnappen.

- 4 Personageklassen, elk met unieke vaardigheden en aanpassingen: een soldaat van het rijk die zware schade aankan, een dwerg die gespecialiseerd is in contactgevechten, een hoge elf die schade op afstand toebrengt door magie te manipuleren of een boself die dodelijke vallen uitzet en een meester is met pijl en boog!

- Een XXL bestiarium met meer dan 70 monsters die de Chaos-goden bijstaan en unieke bazen Vecht tegen de hulpjes van Nurgle, de nakomelingen van Khorne en nog veel meer gemene wezens!

- Geoptimaliseerd voor coöp: speel alleen of met maximaal 4 spelers, lokaal of online; de klassensynergie en interface zijn ontworpen voor coöp. Combineer verschillende vaardigheden en krachten voor nog verwoestendere effecten.

- Zeer geschikt om opnieuw te spelen: de verhaalmodus, een tijduitdaging, talloze kerkers en regelmatige updates bieden een rijke en gevarieerde game-ervaring En met 10 moeilijkheidsniveaus vind je altijd de juiste uitdaging om jezelf op de proef te stellen.

Belangrijkste Kenmerken:
- De eerste hack + slash in de wereld van WarhammerFantasy Battles.
- Zes personageklassen met unieke gameplay.
- Een enorm bestiarium met meer dan 70 monsters en epische baasgevechten.
- Een game ontworpen voor één speler of coöpmet maximaal vier spelers, lokaal of online.
- Kortere laadtijden en geoptimaliseerde beeldkwaliteit.
- Een gloednieuw personage: de heksenjager.
- De ultieme versie van de game: geniet van een verbeterde game-ervaring inclusief alle 11 DLC-pakketten.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.