Aanbieding Dishonored and Prey The Arkane Collection PS4

€ 19,99
€ 29,99
+ € 2,99
Bol.com
|
26d
|
0
0
Like Points
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Bol.com voor een prijs van € 19.99.

 

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

Shop Reviews Levertijd Basis Totaal
Waarborg Bol.com € 19,99 € 22,98 Bekijk

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN


Trailer Dishonored and Prey The Arkane Collection Playstation 4
Beschrijving Dishonored and Prey The Arkane Collection Playstation 4

Met een game catalogus die meer dan honderden awards heeft behaald, waaronder de vele Game of the Year awards, heeft Arkane Studios de laatste 20 jaar de afgelopen twee decennia zijn unieke stijl en meeslepende gameplay geperfectioneerd. Deze collectie bevat de grootste hits van Arkane Studios, van de vervallen straten van Dunwall en de levendige kusten van Karnaca tot aan de door buitenaardse wezens geteisterde art-decohallen van het Talos I-ruimtestation.

De DISHONORED & PREY: THE ARKANE COLLECTION bevat Dishonored: Definitive Edition (de volledige game en alle extra content), Dishonored 2, Dishonored: Death of the Outsider en Prey.

DISHONORED: DEFINITIVE EDITION Dishonored, -- winnaar van meer dan 100 Game of the Year awards -- is een meeslepende first-person action game waarin je als assassin met bovennatuurlijke krachten gedreven wordt door wraak. Schakel met Dishonored’s flexibele vechtsysteem op creatieve manieren je doelwitten uit terwijl je de bovennatuurlijke krachten, wapens en ongebruikelijke gadgets combineert. Sluip in de schaduwen en elimineer vijanden ongezien of val ze meedogenloos frontaal aan, met je wapens gereed. De uitkomst van elke missie is gebaseerd op de keuzes die jij maakt.

Deze volledige compilatie bevat alle extra content zoals - Dunwall City Trials, The Knife of Dunwall, The Brigmore Witches en Void Walker’s Arsenal.

DISHONORED 2 Kruip opnieuw in de huid van een assassin met bovennatuurlijke krachten in Dishonored 2. Speel op jouw manier in een wereld waar mystiek en industrie samen komen. Kies jij om te spelen als keizerin Emily Kaldwin of de koninklijke bewaker, Corvo Attano? Vind jij ongezien je weg door de game, ga je gebruik maken van het brute vechtsysteem of gebruik je een combinatie van beide? Hoe ga jij de unieke krachten, wapens en gadgets van je personage gebruiken om je vijanden uit te schakelen? Door jouw keuzes verandert het verhaal, wat zorgt voor intrigerende resultaten, terwijl jij je een weg baant door de unieke missies.

DISHONORED: DEATH OF THE OUTSIDER Word een bad-ass assassin met bovennatuurlijke krachten en neem de rol aan van de beruchte Billie Lurk. Herenig met je mentor Daud om de meest spectaculaire moord ooit uit te voeren. De karakteristieke art en gameplay stijl van Dishonored 2 is ook aanwezig in Death of the Outsider. Ontdek daarnaast de brute vechtsystemen, unieke level design en de meeslepende verhalen die zich aanpassen aan jouw keuzes. Met unieke personages en spannende actie is Death of the Outsider het perfecte begin voor spelers die nieuw zijn in de Dishonored serie. De game biedt ook veel voor de huidige fans van de serie dankzij de grote uitbreiding van gameplay en de wereld.

PREY In Prey ben je de eerste verbeterde mens met buitenaardse krachten aan boord van het ruimtestation Talos I. Het ruimteschip wordt overspoeld door vijandige aliens en er wordt op je gejaagd. Ga op zoek naar de donkere geheimen van Talos I en ontdek je eigen verleden. Overleef en versla de dreiging van de Typhon aliens door gebruik te maken van je verstand, wapens, buitenaardse gaven en andere middelen die het ruimtestation je biedt. Het lot van Talos I en iedereen aan boord is in jouw handen.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.