Aanbieding Plantronics RIG 500 Pro HS Nacon Edition Gaming Headset (PS4 + Xbox One + Switch + PC)

€ 78,15
€ 140,00
Gratis
Bol.com
|
19d
|
2
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Bol.com voor een prijs van € 78.15. 

 

Normale prijzen liggen rond €140. Dus zeker leuke aanbieding!!

 

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

Shop Reviews Levertijd Basis Totaal
Waarborg Bol.com € 78,15 € 78,15 Bekijk

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Shop Reviews Levertijd Basis Totaal
Waarborg Bol.com € 78,15 € 78,15 Bekijk


Beschrijving Plantronics RIG 500 Pro HS Nacon Edition Gaming Headset (PS4 + Xbox One + Switch + PC)
Met de uitzonderlijke RIG 500 PRO HS headset heers jij over het slagveld en til jij jouw gamelevel naar een nog hoger niveau. Deze comfortabele Plantronics gaming headset met 50 mm drivers geeft je in-game audio een extra dimensie, waardoor je nog meer details in je game hoort en zorg je tegelijkertijd dat je teamleden jou goed horen tijdens een intense battle. De intuïtieve RIG game audio dial maakt het gemakkelijk om het volume aan te passen zonder je gameplay te verstoren. Bovendien is deze headset niet alleen geschikt voor PlayStation 4 maar ook voor Xbox One, Nintendo Switch én pc. De overwinning is binnen handbereik!

Lekker lang gamen zonder gestoord te worden
Vervelend toch, die headsets die al na een uur je oren afknellen. Nee, je wilt je tijdens die heftige battle natuurlijk geen hinder ondervinden van je headset. Gelukkig is dat bij deze top Plantronics RIG gaming headset wel anders. De headset is comfortabel en lichtgewicht; als je al die hij niet zo'n goed geluid had, zou je niet eens merken dat je ‘m op hebt. De geluidsisolerende akoestische kamers bieden audio met een hoge resolutie en minimale geluidsvervorming. Bovendien zorgt het ontwerp van de oorkussens met twee materialen dat omgevingsgeluiden geblokkeerd worden, zodat je volledig gefocust kunt zijn op je game.

Plantronics RIG gaming headset met super geluid én microfoon
Met deze gaming headset met 50mm drivers hoor je de explosies in-game alsof je er zelf naast staat, maar ook met de lage frequentie tonen weet deze alleskunner wel raad. En de microfoon? Die zorgt ervoor dat je vrienden niets horen van wat er in jouw omgeving gebeurt. De headset heeft namelijk een geluidsonderdrukkende microfoon, waardoor jij wel luid en duidelijk te horen bent, maar alles om je heen niet. Wil je je microfoon even uit hebben? Gebruik de handige flip to mute functie: duw de microfoon omhoog en je mede-gamers horen niets meer van wat jij zegt. Je kunt de microfoon ook helemaal verwijderen van de headset.

Eenvoudige bediening en handig ontwerp
Met de Plantronics RIG 500 PRO HS gaming headset heb je snel en eenvoudig toegang tot de knoppen die je het meest gebruikt met bediening in het snoer. Handig, want zo blijf je optimaal op je game gefocust. Bovendien biedt deze stijlvolle headset je de hele dag comfort. Het slimme, lichtgewicht ontwerp bevat een hoofdbeugel met een kussen gemaakt van ademende materialen voor urenlang draagcomfort, of je nou games speelt, muziek luistert of video's kijkt.

Reacties / Vragen (2)

 1. _TheGamer_

  Is een goeie headset

  Is mijn persoonlijke mening dan ?

  19d, 14:03
 2. Zelda
  _TheGamer_

  Is een goeie headset

  Is mijn persoonlijke mening dan ?

  Zeker een goed headset ??

  19d, 00:36
 3. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.