VERLOPEN

Aanbieding Saints Row The Third (The Full Package) Nintendo Switch

€ 19,99
+ € 2,99
Nedgame
|
20d
|
0
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Nedgame voor een prijs van € 19.99. 


Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN


Beschrijving Saints Row The Third - The Full Package Nintendo Switch

De Deluxe Pack bevat een lading aan door Saints Row-geïnspireerde goodies waaronder:

- Een set Saints Row Analog Stick Thumb Grips, voor extra controle;
- Dubbelzijdige A2-poster met iconisch Saints Row: The Third artwork;
- Paarse microvezeldoek, versierd met het Saints Row: The Third insigne;
- 2 console Sticker Sheets, met iconografie van de Saints Row wereld;
- 3 dubbelzijdige lithographs, met artwork van zes geliefde personages uit de serie;
- Dubbelzijdige alternatieve hoes, die eigenaren kunnen gebruiken om hun fysieke game aan te passen;
- Deluxe Game Case Sleeve, met de originele artwork uit 2011 voor extra nostalgie.

Saints Row: The Third - The Full Package is de definitive release van één van de meest geliefde delen voor het eerst speelbaar op een Nintendo-systeem met nieuwe features voor Switch.

- City of Sin – Verstoor en ontmantel de wurggreep die het Syndicate heeft op wapens, cybercrime en criminele activiteiten. Ontdek de geheimen van Steelport waar op elke straathoek actie te vinden is.

- Weapons of Crass Destruction – Vijanden kunnen verslagen worden, maar je kan ze ook vernederen. Hoverjets, menselijkse kanonskogels en melee wapens maken er allemaal deel van uit.

- Joy-Con Crazy Customization – Maak de gekste personages die je ooit gezien hebt, van celebrities met vergane glorie tot ninja-piraten zonder masker. In elke zondaar zit wel een Saint. Wie ga jij worden?

- Portable Over The Top Co-Op – Ga als einzelgänger door het leven of speel online met een vriend. Voor de eerste keer kunnen spelers zij-aan-zij staan online of via lokale multiplayer. Probeer eens skydiven, terwijl je probeert te landen op de brandende truck die wanhopig richting een zwaarbewapende Syndicate basis raast. Steelport is altijd leuker met een vriend.

- The Full Package – Inclusief alle drie Mission Packs en meer dan 30 DLC-items. Alle eerder uitgebrachte content is aanwezig op de gamecard.*


*  Twee DLC Packs, de Bloodsucker Pack en Unlockable Pack, zijn vanwege de gamebalans en op basis van feedback niet inbegrepen.

 

Het wildste hoofdstuk uit de Saints Row saga in de palm van je handen, voor het eerst op Switch. Breng het gevecht naar Steelport, een ruwe stad ondergedompeld in seks, drugs en (heel veel) wapens. Dit is jouw Stad. Dit zijn jouw regels.

Jaren nadat ze Stilwater hebben overgenomen, zijn de Third Street Saints geëvolueerd van een ordinaire straatbende naar een ingeburgerd merk, met Saints sneaker, Saints energiedrankjes en Johnny Gat bobblehead poppetjes verkrijgbaar in de dichtstbijzijnde shops. De Saints zijn de koningen van Stilwater, maar hun beroemdheid is niet onopgemerkt voorbij gegaan. Het Syndicaat, een legendarisch crimineel broederschap met pionen overal ter wereld, heeft de Saints in het vizier en eist een deel van de koek op.

Weigerend om toe te geven aan het Syndicaat, ga je het gevecht aan in Steelport, een eens zo trotse metropolis herleid tot een stad van zoned onder het juk van het Syndicaat. Neem een tank mee in een skydive, roep luchtaanvallen in op een Mexicaanse worstelbende en verdedig jezelf tegen een militaire macht met louter een seksspeeltje, in de meeste hilarische gameplay scenario's ooit gezien.

Stad der Zonde
Verstoor de wurggreep die het Syndicaat heeft op de wapenhandel en de cyber-misdaad. Ontdek de geheimen van Steelport, waar er actie is op elke straathoek.

Massavernederingswapens
Het is één iets om je vijanden te verslaan, maar nog leuker om ze te vernederen. Hover Jets, menselijke kanonballen en oorlogsvoering met seksspeeltjes zijn een integraal onderdeel van de fun.

Gekke Joy-Con Aanpassingen
Creëer de meest lachwekkende personages ooit gezien, van beroemdheden tot naakte ninja piraten. In elke zondaar zit ook een Saint. Welke gedaante neem jij aan?

Draagbare Over The Top Co-op
Speel alleen, online met een vriend en voor de eerste keer - twee spelers kunnen samen online of in lokale multiplayer spelen. Steelport is nog leuker met een vriend(in)!

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.