Aanbieding Chivalry 2 (II) PS5

€ 23,74
Gratis
Bol.com
|
15u
|
0
20
Like Points
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Bol.com voor een prijs van € 23.74. 


Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

Shop Reviews Levertijd Basis Totaal
Waarborg Bol.com € 23,74 € 23,74 Bekijk

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Shop Reviews Levertijd Basis Totaal
€ 29,99 € 29,99 Bekijk


Trailer Chivalry 2 (II) Playstation 5
Beschrijving Chivalry 2 (II) Playstation 5
Keer terug naar het ultieme middeleeuwse slagveld in Chivalry II voor PlayStation 4 (PS4), Playstation 5 (PS5), Xbox One en PC!

Chivalry 2 is een first-person actiespel voor meerdere spelers, geïnspireerd op epische middeleeuwse filmgevechten. Spelers worden meegesleept in de actie van elk iconisch moment van het tijdperk - van botsende zwaarden, stormen van vuurpijlen, uitgebreide kasteelbelegeringen en meer. Domineer enorme slagvelden. Katapulten verscheuren de aarde als je kastelen belegert en dorpen in brand steekt in de terugkeer van Team Objective-kaarten.

Belangrijkste Kenmerken
 • Cross-play - gevechten op grote schaal vragen om epische slagvelden. De toevoeging van Cross-Play in alle versies verlegt de grenzen tussen pc- en consolegamers en stelt spelers in staat om samen het strijdtoneel op te gaan, ongeacht het platform.
 • Verbluffende filmpresentatie - Verbluffende visuele kwaliteit dankzij Unreal Engine 4, met een sfeer die spelers middenin middeleeuwse Hollywood-actiefilms transporteert.
 • Epische middeleeuwse omgevingen - Uitgestrekte middeleeuwse omgevingen, variërend van toernooigebieden tot grootschalige kasteelbelegeringen.
 • Enorme schaal - Ervaar de chaos van de middeleeuwse slagvelden, waarop spelers de strijd aangaan met een intensiteit die doet denken aan "The Battle of the Bastards" uit Game of Thrones.
 • Kies je vechtstijl - Je arsenaal breidt uit met het nieuwe subklassensysteem dat meer variatie biedt dan ooit tevoren. Vier basisklassen met elk verschillende subklassen, een arsenaal aan unieke wapens en meerdere visuele varianten, en nieuwe ondersteuningsitems variërend van oliepotten tot barricades en bevoorradingskratten.
 • Ontketen de hel – Heers over het slagveld met een verscheidenheid aan zware belegeringswapens, waaronder Ballistas, Catapults, Trebuchets, Stormrammen, Mantlets, Ladders en meer.
 • Bouw je held - Word een held, met je eigen unieke stijl. Een gedetailleerd aanpassingssysteem voegt een enorme variëteit toe: hoofdtype, huidskleur, hoofd- en gezichtshaar + kleuren, onvolkomenheden in het gezicht, gezichtsverf, bijnamen, helmen, harnassen, wapens en meer voor miljoenen mogelijke combinaties.
 • Hilarisch rollenspel - Uitgebreide voice-overs en emotes maken verbeterde rollenspelmogelijkheden mogelijk met veel nieuwe stempersonages, evenals de terugkeer van de originele Chivalry cast en nieuwe geanimeerde emotes per personage om je tegenstander te bespotten!
 • Weiger om te sterven - Blijf vechten zelfs nadat je een ledemaat hebt verloren, wordt neergehaald, ontwapend, in brand wordt gestoken, gevuld met pijlen, je schild gebroken of gesmoord in bloed. Help je teamgenoten opnieuw recht door middel van het gebruik van verbanden en hou ze in de strijd tot de hun laatst druppel bloed heeft gevloeid.
 • Keukengerief – De slagvelden zijn bezaaid met tientallen interactieve items. Pak een kip, steek ze in brand en gebruik ze als vuurbom; dood een man met het hoofd van zijn vriend; improviseer een nieuwe vechtstijl met hooivorken - of zelfs tomaten.

Reacties / Vragen

 1. Er zijn geen reacties geplaatst.
 2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.