VERLOPEN

Aanbieding Hunting Simulator 2 PS5

€ 37,99
Gratis
Bol.com
|
21d
|
0
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Bol.com voor een prijs van € 44.99. 

 

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

Shop Reviews Levertijd Basis Totaal
Waarborg Bol.com € 44,99 € 44,99 Bekijk

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Shop Reviews Levertijd Basis Totaal
Waarborg Bol.com € 34,99 € 34,99 Bekijk


Trailer Hunting Simulator 2 Playstation 5
Beschrijving Hunting Simulator 2 Playstation 5
In Hunting Simulator 2 verken je grotere, meer gevarieerde en spectaculairdere natuurlijke omgevingen dankzij volledig opnieuw ontworpen graphics en geluidseffecten. De game biedt vele uren aan uitdagingen tussen de flora en fauna van enkele van de mooiste gebieden van Europa en de Verenigde Staten.

Onder de vele nieuwe functies van Hunting Simulator 2 kunnen jachtfans vertrouwen op hun jachthond, wiens vaardigheden een grote troef zullen zijn voor het opsporen van dieren. Er zijn meer dan 33 diersoorten te vinden in Hunting Simulator 2. Aan de kunstmatige intelligentie voor elke soort is aanzienlijk gewerkt waardoor hun unieke en realistische gedrag is vernieuwd. Leer hoe je met behulp van jouw trouwe viervoeter kunt helpen om hun sporen te volgen om jouw doelstellingen te voltooien!

Hunting Simulator 2 biedt Hunting-fans vele nieuwe functies, waaronder hun eigen jachthond, waarvan de eigenschappen een grote rol spelen bij het speuren naar prooi. Er zijn meer dan 33 soorten dieren te vinden in Hunting Simulator 2. De kunstmatige intelligentie voor elke diersoort is significant verbeterd om de unieke en realistische gedragingen van de dieren adequaat te reproduceren. Met hulp van je trouwe viervoeter leer je hoe je hun sporen kunt volgen om je missies te voltooien!

Via de gloednieuwe interface kunnen spelers elk onderdeel van hun uitrusting kiezen, afhankelijk van hun prooi en de verschillende omgevingen in Hunting Simulator 2. Meer dan 75 officiƫle wapens en accessoires evenals 90 kleding-items van gespecialiseerde merken zijn nauwkeurig nagemaakt: Browning, Winchester, Verney Carron en vele andere!

Kenmerken:

  • Verken de vlakten van Colorado, de Texaanse woestijn en de bossen van Europa in uitgestrekte open werelden.
  • Spoor 33 diersoorten op in hun natuurlijke omgeving door gebruik te maken van de beste jachttechnieken.
  • Jaag dieren met realistisch gedrag en geavanceerde kunstmatige intelligentie.
  • Gebruik je jachthond om je prooi te volgen. Labrador Retriever, Duitse Kortharige Wijzer en Beagle, elke hond heeft zijn specifieke jachtattributen.
  • Rust jezelf uit met meer dan 160 wapens, accessoires en kledingstukken van de beste merken, waaronder Browning, Winchester, Bushnell, Kryptek en Verney-Carron.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.