Aanbieding Werewolf The Apocalypse Earthblood Xbox Series X | S

€ 26,99
Gratis
Bol.com
|
13d
|
0
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Bol.com voor een prijs van € 26.99. Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!


Let op! Is dus alleen voor de Xbox Series X en niet de Xbox One dus!!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Geen gebruikte / used prijzen bekend


Trailer Werewolf The Apocalypse Earthblood Xbox Series X | S
Beschrijving Werewolf The Apocalypse Earthblood Xbox Series X | S
Werewolf: The Apocalypse - Earthblood is de eerste actie-RPG-bewerking van deze pen-and-paper game. De videogame is volwassen, bikkelhard en complex en nodigt spelers uit om als Cahal naar zijn verlossing te streven. Hij zal een essentiële rol spelen in de grote oorlog van de Garous tegen Pentex, het bedrijf dat met zijn activiteiten de natuurlijke wereld verwoest.

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood is een unieke ervaring vol brute gevechten en mystieke avonturen, geïnspireerd op het beroemde rollenspel.

Jij bent Cahal, een machtige Garou die ervoor koos om in ballingschap te gaan nadat hij de controle over zijn vernietigende woede had verloren. Je kunt veranderen in een wolf en een Crinos, een enorm wreed beest. Je moet de drie vormen en krachten van de mens, wolf en Crinos beheersen om degenen te straffen die Gaia, Moeder Aarde, verontreinigen. Maar je ergste vijand ben jijzelf: als je je woede niet bedwingt, kan het je vernietigen ... Elke vorm heeft zo zijn voordelen: de wolf kan onopgemerkt rondsluipen, Cahal als mens kan met andere mensen omgaan en de weerwolf kan zijn woede ontketenen om vijanden uit elkaar te scheuren. Deze woede is je grootste bezit, maar ook je zwakte ...

In zijn zoektocht naar verlossing en bloed speelt Cahal een cruciale rol in de grote oorlog tussen de Garou en Endron. Endron is een machtige oliemaatschappij die de Wyrm dient, een gewelddadige geest die de planeet teistert.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.