Aanbieding Sniper Ghost Warrior Contracts 2 Xbox One / Series X | S

€ 26,59
Gratis
Bol.com
|
16d
|
0
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Bol.com voor een prijs van 39.99. Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Geen gebruikte / used prijzen bekend


Trailer Sniper Ghost Warrior Contracts 2 Xbox One / Series X | S
Beschrijving Sniper Ghost Warrior Contracts 2 Xbox One / Series X | S

CI Games heeft een in-engine teaser gedeeld voor Sniper Ghost Warrior Contracts 2 die het vizier richt op  een van de belangrijkste gameplay-veranderingen in het komende vervolg: sniping op extreem lange afstanden, iets waar de Sniper Ghost Warrior-community dan ook om had gevraagd. De nieuwe video toont een schot over een afstand van maar liefst 1.506 meter. Naast de langeafstandsschoten kunnen spelers genieten van nauwkeurigere wapens, meer realisme en verbeterde graphics wanneer Contracts 2 eind 2020 verschijnt.

De eerste Contracts werd warm ontvangen en zette de Sniper Ghost Warrior-formule opnieuw op de kaart met de allerbeste shooting-actie in open wereld-sandboxes. Contracts 2 tilt deze sluipschuttersparadijzen naar een hoger niveau met uitdagende langeafstands-maps en de nieuwe, moderne setting van de game. Naast de core-contracten zijn de campaigns speciaal gemaakt voor spannende en robuuste gameplay op extreme afstanden. Deze maps zullen zelfs de meest bekwame sluipschutters op de proef stellen met de uitdaging om op meer dan een kilometer afstand doelwitten te raken zonder opgemerkt te worden.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 biedt een gegronde en relevante ervaring die spelers verplaatst naar het Midden-Oosten van 2021. Als de sluipschutter genaamd Reaper kunnen spelers gebruik maken van nieuwe wapens en uitrusting om de intelligentere vijanden uit te schakelen op nieuwe, uitgestrekte maps.

 

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.