VERLOPEN

Aanbieding Destruction AllStars Playstation 5

€ 19,99
+ € 2,99
Nedgame
|
22d
|
0
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Nedgame voor een prijs van 19.99. Laagste prijs elders = € 34.99

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN


Trailer Destruction AllStars Playstation 5
Beschrijving Destruction AllStars Playstation 5

Het gebrul van de menigte ... het grommen van de motoren ... het kraken van metaal ... sterren en auto's komen samen in het wereldwijde fenomeen Destruction AllStars.

Beheers chaos terwijl je de schade achter het stuur of te voet opstapelt met adembenemende parkour, kenmerkende voertuigen en uitzonderlijke vaardigheden.

WORD EEN ALLSTAR

Helden ... iconen ... wereldwijde sensaties - zestien onverschrokken, charismatische AllStars vormen de selectie van internationale concurrenten die strijden om het Global Destruction Federation Championship.

Deze jongens zijn van pay-per-view en pay-per-wrak kwaliteit. Belangrijkste eventers en headliners. Bekend over de hele wereld. Gebruik de vaardigheden van elke Allstar om je tactiek en speelstijl aan te passen - gebruik hun behendigheid, snelheid of kracht om rivalen te vernielen en te ontwijken met krachtige vaardigheden en parkour, wissel tussen voertuigen of spring op snel rijdende auto's in hartverscheurende overnamepogingen.

VERNIETIGING VAN DE AANDRIJVING

Verzamel de vernietiging van achter het stuur of spring de arena in met een adembenemend spel vol parkour-actie door aanvallen te ontwijken, voertuigen over te nemen of vaardigheden te gebruiken om de aanval van inkomende voertuigen te verstoren. Veroorzaak genoeg chaos om het spelveranderende heldenvoertuig van je Destruction AllStar met speciale vaardigheden te versterken.

MEESTER DE MAYHEM

De AllStars-selectie zit vol met onverschrokken waaghalzen die vochten om het hoogtepunt van hun sport te bereiken door middel van meesterlijke vaardigheden, nauwkeurige timing en sluwe tactieken. Elke competitie bevat specifieke doelen en doelen die je moet raken terwijl je de kracht, impact, snelheid en kracht van je vernietiging richt en aanpast.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.